Ajánlat kérése >>
MODERN Párizs

(repülővel, szervezetten, idegenvezetővel)
6 nap / 5 éj

Dátum: 2017. augusztus 22-27.

1.NAP: 
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal Párizsba (tervezett menetrend: 06,25-08,50). Az érkezés időpontjától függően változhat (rövidülhet) e nap programja! Buszos transzfer a párizsi szállodánkba, csomagok elhelyezése a csomagszobába (a szobák elfoglalása este), majd indulás a Père Lachaise temetőbe, ismerkedés a temető híres lakóival. Indulás Victor Hugo házába, ahol tárlatvezetés során megismerkedhetünk az író regényes életével, majd közös piknik a Vogézek terén. Indulás a Montmartre szent hegyére, ahol séta keretében betekintést nyerhetünk a Montmartre-i bálok világába Toulouse-Lautrec idején, majd Pétanque-parti magyarosan: "Megmutatjuk a franciáknak, hogyan kell jól játszani a golyóikkal!". Utána Montmartre-i örömködés az utcai zenészekkel, a tűzfújókkal és a világ négy sarkából érkezett turistákkal. Visszaérkezés a szálláshelyre az esti órákban.

2.NAP: 
Reggeli a szállodában, majd indulás a Trocadero térre, majd közös séta a Passy-i temetőben, ismerkedés a temető híres lakóival. Indulás a Francia Műemlékek Múzeumába, ahol egy 19-21. századi tárlatvezetésen veszünk részt. Utána megtekintjük a Musée du quai Branly-t (Afrika, Óceánia, Amerika és Ázsia kultúrái). Este folyamán hajókázás a Szajnán, majd egy séta keretében megtekintjük a kivilágított Eiffel-tornyot és fentről lenézünk a gyönyörű Párizsra; utána visszaindulás a szálláshelyre.

3.NAP:
Reggeli a szállodában, majd indulás az Invalídusokhoz, utána Bonaparte Napóleon és a Hadtörténeti Múzeum megtekintése tárlatvezetéssel. Továbbindulás a Rodin Múzeumba, ahol megismerkedhetünk tárlatvezetéssel A gondolkodó Rodin és művei című kiállítással. Majd indulás az Orsay múzeumba, ahol az impresszionizmus, posztimpresszionizmus, szimbolizmus éa szecesszió kincseit tekinthetjük meg. Szabad programként a Tuileriák kertjében tehetünk egy nyugodt sétát. Este ismét egy séta a kivilágított városban, a Champs Élysées-n a Diadalív megtekintésével, majd érkezés a szállodába.

4.NAP: 
Reggeli a szállodában, majd indulás a Garnier Operába, ahol vezetett túrán veszünk részt a Fantom és az operája nyomában. Miután megfejtettük a rejtélyt, továbbindulunk a Fragonard Parfüm Múzeumba. Onnan egy rendhagyó tárlatvezetés vár minket a Louvre-ban. Majd egy könnyed séta a zöld Bercy parkban. Utána megtekintjük a Museé des Arts Forains-t. A napot fakultatív vacsorával zárjuk a Bercy Village-ban és végül visszérkezés a szállodába.

5.NAP:
Reggeli a szállodában, indulás a Les Halles-ba, ahol egy művészettörténeti séta keretében megismerhetjük Az újjászületett Les Halles-t és fantasztikus világát. Utána betekintést nyerhetünk A francia forradalmak és kávéházak világába illetve a párizsi kertek, híres átjárók és az egzotikus udvarok világába a Királyi Palotánál és parkjainál. Az élmények után rövid szabadidő kávészünet, ebédelési lehetőség. A pihenőt követően megtekintjük a Madame Tussaud regényes életét és panoptikumát. Továbbindulás a Pompidou központba, ott tárlatvezetéssel ízelítőt kapunk a kortárs festészetből. Este „Tánc a Szajna parton” (rock, salsa, argentin tango) és visszaérkezés a szállodába.

6.NAP:
Reggeli a szállodában, szobák elhagyása, csomagok elhelyezése a csomagszobában. Indulás a Défense negyedbe, ahol részt veszünk egy művészettörténeti és élménysétán (A modern város + szabadtéri szoborpark). Majd a magyar művészek párizsi nyomdokaiba lépünk, az „ÁLLJ-fel-TORONY” árnyékában (Munkácsy, József Attila, Ady, Radnóti). A hátralévő időben az esetlegesen elmaradt programok kerülnek pótlásra. A szállodából buszos transzfer a reptérre. Hazautazás Párizsból Budapestre menetrend szerinti járattal (tervezett menetrend: 20,50-23,00).

SZÁLLODA:
Hotel Paris Bastille Opera 3* vagy hasonló kategória 

Elhelyezkedés: Párizs városközpontjában, a Place de la Bastille területétől és metróállomástól 550 méterre található. A Place des Vosges 10 perc sétára van a szállodától.
Szolgáltatások: 24 órás recepció, francia étterem, bár, poggyászmegőrző, többféle hírlap és iratszéf.
Ellátás: reggeli
Szobák: parkettás szobák, fürdőszobával, piperecikkekkel és hajszárítóval; síkképernyős műholdas TV-vel felszerelt, légkondicionált és ingyenes WiFi-vel rendelkeznek.

Ft/Fő
REGGELI
2017
augusztus 22-27.
2 ágyas szobában ALAPÁRFt319 900

Az ár tartalmazza:

 • magyar nyelvű asszisztencia a teljes program során
 • Utazás AirFrance járattal (tervezett menetrend: 08.22:06,25-08,50 / 08.27:20,50-23,00)
  A MENETREND VÁLTOZTATÁS JOGÁT A LÉGITÁRSASÁG FENNTARTJA!
 • repülőjegy feladható poggyásszal és kis kézipoggyásszal
 • repülőtéri transzferek az érkezés és a távozás napján.
 • szálloda: 5 éj Párizs – Hotel PARIS BASTILLE OPERA 3* vagy hasonló kategória
 • reggelis ellátás
 • a fenti program helyi, magyar nyelvű idegenvezetővel, belépőkkel
 • 4 napos múzeum bérlet
 • 5 napos közlekedési jegy
 • idegenforgalmi adó

Az ár nem tartalmazza:

 • repülőtéri illeték: 25.000 Ft/fő
 • egyágyas felár: 85.000 Ft/fő
 • ebédek, vacsorák, személyes fogyasztások, borravalók
 • biztosítások: sztornó (1,5%) + BBP (betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás: 3.540 Ft/fő).

A program min. 19 fő jelentkezése esetén indul!

 

E-mail cím:
Ajánlat kérése >>