Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

$TO

object(sfOutputEscaperArrayDecorator)#135 (3) {
  ["count":"sfOutputEscaperArrayDecorator":private]=>
  int(27)
  ["value":protected]=>
  array(27) {
    ["id"]=>
    string(3) "204"
    ["name"]=>
    string(30) "Anacapri Travel Utazási Iroda"
    ["company_name"]=>
    string(20) "ANACAPRI TRAVEL KFT."
    ["company_city"]=>
    string(8) "Budapest"
    ["company_zip"]=>
    string(4) "1023"
    ["company_address"]=>
    string(14) "Bécsi út 22."
    ["vat_number"]=>
    string(13) "12103454-2-41"
    ["company_registration_number"]=>
    string(12) "01-09-465632"
    ["licence_number"]=>
    string(16) "R01353/1996/1999"
    ["email_reservation"]=>
    string(26) "anacapri@anacapritravel.hu"
    ["email_reservation2"]=>
    string(0) ""
    ["email_reservation3"]=>
    string(0) ""
    ["websites"]=>
    string(21) "www.anacapritravel.hu"
    ["email_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["order_footer_info"]=>
    string(0) ""
    ["is_travel_agency"]=>
    bool(false)
    ["is_tour_operator"]=>
    bool(true)
    ["is_public"]=>
    bool(true)
    ["is_active"]=>
    bool(true)
    ["insurance_bank"]=>
    string(21) "Colonnade  Biztositó"
    ["insurance_number"]=>
    string(20) "Colonnade Biztositó"
    ["reservation_email"]=>
    string(26) "anacapri@anacapritravel.hu"
    ["finance_email"]=>
    string(0) ""
    ["nu3_enabled"]=>
    bool(false)
    ["nu3_ta_id"]=>
    NULL
    ["created_at"]=>
    string(19) "2015-01-22 16:36:48"
    ["updated_at"]=>
    string(19) "2022-05-06 08:48:31"
  }
  ["escapingMethod":protected]=>
  string(16) "esc_specialchars"
}
Anacapri Travel Utazási Iroda

$result


      

$program


      

$trip


      

$tags


      

$tags_full


  

2021. SZICILIA ÁLOM SZIGET NYÁR VII. 24. Taormina,Etna,Lipari,Palermo, Monreale,Cefalu

Utazás alapadatai 2188

4 csillag
Hotel Kings.***+ (****)

SZICILIA ÁLOM SZIGET NYARALÁS PROGRAMOKKAL

SZICÍLIA NYARALÁS (9 nap/8 éj) Taorminához közel  ,Medencés Pálmaligetben csodás szállás,közel a tengerparthoz!                                               

 

2021.Júl.24-Aug.01.              108.000 Ft/fő+komp

2021.Szeptember 11-19.        108.000 Ft/fő+komp

2021.Október 09 – 17.           108.000 Ft/fő+komp


Az ár tartalmazza : a szállást 6 éjszakára , oda-visszaútban az 1-1 éjszakai tranzitszállást, Sziciliában a reggelit, autóbuszköltséget és a teljes útEredeti ár :  119.900,-Ft/fő(-Bp-Catania repülőjárattal is lehet csatlakozni a csoporthoz!foglalás –egyénileg!)

alatt a szakszerű magyarnyelvű idegenvezetést.Ez az út nem Róma,Firenze,hanem SZICILIA AZ ÁLMOK SZIGETE!

Az ár nem tartalmazza : a komp költséget ami 9.000Ft/fő (oda) 9.000 Ft/fő(vissza), fakultatív programokat

                                  (repülős utasok miatt van külön a komp költsége)!  9 napból csak 5 munkanap!

Utazás :                  nyugati tipusú autóbusszal, idegenvezetővel.  

Indulás :                  Bp, I.ker. Déli pályaudvar – Hotel Mercure Koronaőr köz    reggel 06,00 órakor

Tranzit :                 oda :Firenzénél Calenzanoban Hotel Delta Florence 4*-os szálloda 2-3ágyas egyszerű, fürdős szobáiban (www.deltaflorence.com )

                               vissza :   Chianciano Terme ***-os szálloda 2-3 ágyas egyszerű fürdős szobáiban (www.hotelmediterraneo-chiancianoterme.it)

Szállás :                                  Szicíliában Taorminától kb.30 km-re Fondachello/Mascali üdülőhelyen a parttól kb100 m-re lévő  található középkategóriájú medencés pálmafa ligetben található a szálloda 2-3 ágyas zuh/WC-s szobáiban kis hűtő a szobában ,légkondicionálás.

                                (hotel ***: www.kingshousehotel.it  medencés,tengerparthoz közel az Etna lábánál festői környezetben)
1 ágyas szoba felár:  34.500Ft/fő vagy Társítással elhelyezzük és akkor nem kell felárat fizetni.

                                 Strand:, a hotel előtt szabad strand van Fizető strand 200 méterre található a szállodától. Nyugágy+napernyő kb.12 euro/nap

Ellátás :                  Tranzitszállásokon : kontinentális reggeli  Szicília szigetén : bővített kontinentális reggeli kitűnő az étkezés!:

Szicílián aki mind a 6 estére kéri összesen csak :   95€/fő,  aki csak 1-1 napra igényli: 16€/este  Iroda Tipp!

Irodában forintban is befizethető : 6estére Sziciliában : 40.000Ft/fő           Tranzitszállásokon : 18,-€/fő/alkalom

Program :                                                                                                                   

1.nap :                     TOSZKÁNA-FIRENZÉNÉL tranzitszállás az 1.nap Folyamatos utazás pihenőkkel. Érkezés az esti órákban a Firenzénél lévő szállásra, amely a Toszkán dombok között található és vacsorázási lehetőség az étteremben vagy útközben egy Autógrillben.

2.nap :                                     SAN GIOVANNI/MESSINA-nál komp átkelés Folyamatos utazás, este átkompolás San Giovanninál kb.fél óra múlva érkezés Sziciliába, Messinába. Utunk során esti fényekben láthatjuk Taorminát majd érkezés a szállásra.

3.nap :                                    TAORMINA-CASTELMOLA-Tengerpart Isola Bellánál  (fakultatív)A legszebb kirándulás a sziget ékszerdobozának nevezett Taorminába. Görög színház, Dóm, Botanikus kert megtekintése,sikátorok,kávézók,festői panoráma. Szabadidőben Castelmola hangulatos kis városának meglátogatása.Vagy nyáron felvonóval lehet lejutni Taorminából a mesés partra Isola Bellá-hoz közel

                                               Egész napos program ára 55  EUR

4.nap:                                     PALERMO-MONREALE-CEFALÚ (fakultatív) A hét leghosszabb, élményekben leggazdagabb kirándulása magyar-olasz idegenvezetéssel. Útközben kívülről megcsodálhatjuk a keleties stílusú Normann palotát, ahol ülésezik a szicíliai Parlament és itt található a híres Palatinus kápolna ami csak időszakosan látogatható. Majd a Kapucinusok katakombájának (múmia sírok) meglátogatása. Dóm, II.Roger sírja, délben séta a paloták között. Délután Monreale aranymozaikokkal borított Katedrálisa és annak kerengőjének megtekintése. A késő délutáni órákban a normann-kori halászfalu Cefalú meglátogatása. Visszaérkezés a szállásra a késő esti órákban. Egésznapos  program ára:  85 EUR

5.nap :                                    CATANIA-ETNA (fakultatív) Egész napos kirándulás az ókori görög városba az Etna által többször elpusztított Cataniába Szicília déli központjába az igazi pezsgő nagyvárosba. Délelőtt érkezés Cataniába. Reggeli ízelítő a piac, életbő, kihagyhatatlan élmény!

                               Az Etna utca nevezetességei: barokk Dóm, a lávából készült Elefántos kút megtekintése, kóstoló a tenger gyümölcseiből, marcipán édességek, szabadidőben a híres Bellini parki séta és az üzletsorok megtekintése. Cataniából már elénk tárul a hatalmas ma is működő Európa legnagyobb vulkánjának az Etnának a sziluettje mely a délutáni órákban várja a csoportot. Az autóbusz 1.800 m-ig a Silvestri kráterig megy fel a parkolóig. Aki nem szeretne tovább utazni libegővel és dzsippel, túravezetővel a legmagasabb működő kráterig (ennek ára a helyszínen fizetendő : 75,-€) 3.300 m-re annak is felejthetetlen élményt nyújt az alacsonyabban lévő Etna vulkán kráterei, lávakövek.

                               Meleg ruha, zárt cipő, kalap ajánlott. A Silvestri kráternél bár,vendéglő, bazár lehetőséget biztosít helyi specialitások vásárlására.

                               Egésznapos program ára: 75 EUR

6.nap :                                    LIPARI-VULCANO SZIGETEK (fakultatív) Egész napos hajókirándulás,fürdőzés. Először látogatás a Lipari-szigetekre. Itt az óváros, kis görög színház, halászfalu, kikötő megtekintése. Majd hajóval indulunk tovább Vulcano szigetére. Útközben csodáljuk a természeti szépségű „Faraglioni sziklák”-at, luxus hajókat és a kék tengert.Délután egész évben fürdőzési lehetőség a tengerben,dagonyában vagy túra a kráterig Víz,kalap,túracipő fontos ! Érkezés a szállásra az esti órákban (A programhoz zárt úszó szandál, papucs ajánlott, a meleg csúszós kövek miatt) A tenger itt egész évben 28 fokos  Egésznapos Program ára: 80  EUR

                               ’B’ program (csak rosszidő esetén) SIRACUSA megtekintése : Ortigia sziget, sétahajózás, ebéd, görög műemlékek,idegenvezetéssel.

7.nap :                                    SAVOCA (fakultativ) Félnapos kirándulás a Keresztapa c film forgatási helyszínére,igazi díszletekként szolgál a” Bár Vitelli”és

                                 mesés panoráma tárul elénk! Film ereklyéi és a sziciliai rustikus  vidék látványa elkápráztatat mindenkit. Program ára: 30€

8.nap :                     MESSINA/SAN GIOVANNI- TRANZIT SZÁLLÁS Kora reggel indulás,kompolás Messinából . Érkezés a tranzitszállásra az esti órákban Chianciano Termébe ,vacsora. Útközben 3 óránként pihenő kulturált Autogrillekben.

9.nap :                     BUDAPESTRE indulás a kora reggeli órákban hazafelé. Folyamatos utazás pihenőkkel, étkezési lehetőségekkel.Érkezés kb.22 óra felé 

Fakultatív programok nem kötelezőek.: A programok egész naposak, létszámtól függetlenül 1-2 fő jelentkezése esetén is indulnak

(a sziget megtekinthető bérelt autóval +szállodába hozzák az autót igény esetén!, helyi járattal, vonattal, egyénileg is. Busz megálló 20 perces séta)

 

5 program (1.Taormina-Castelmola,2. Palermo,3.Lipari és 4.Catania-Etna 5. Savoca)    300,-€/fő  (325 ,-€/fő helyett)

 

FONTOS!!!!  A részvételi díj eurós része csoportos utazás esetén a helyi városi idegenforgalmi szállás adók, helyi városi chekk-inn,behajtási engedélyek mely 65,- € / fő /, 40,-€ gyerek 9 nap kötelezően fizetendő a szállásokra érkezéskor az idegenvezetőnél a szállodában (csak egyszeri alkalommal fizetendő)

 

   

Programok

Fakultativ programok külön fizetendőek,nem kötelező!

Szállás

Szuper szép nagy szobák wc,zh,kis hütő,terasz,kilátás

Tengerpart

50 méterre,kedvezményes napágy és ernyő-magyar tulaj.

Szolgáltatások

ingyenes nyugágy ,medencehasználat,légkondi,napi takaritás

Szobák leírása

nagyon tágas szobák 2-3-4 ágyasak,wc,zh,klima

Érintett területek

  • Olaszország
  • Szicília
  • Giardini Naxos
  • Taormina

További időpontok

Sajnos az adott úthoz nincs elérhető ajánlat.