Ajánlat kérése >>

Kairó/Hurghadai üdülés, 8 nap/7 éj

Időpont: szombattól szombatig

Indulás: minden szombaton
Időtartam: 8 nap/7 éjszaka

Utazás: Repülővel, az EGYPTAIR menetrend szerinti járataival

Útvonal: BUD/CAI/HRG/CAI/BUD repülővel
Transzferek:Vendégeink számára az utazás kényelmét, minden esetben légkondicionált autóbuszokkal biztosítjuk.
Elhelyezés: Kairó 1 éjszaka, Hurghada 6 éjszaka. Vendégeink igényeihez igazodva, lehetőséget biztosítunk 3*+ -4* illetve 5*-os szállodában történő elhelyezésre, igény szerint.
Ellátás: Kairóban félpanziós ellátás áll Vendégeink rendelkezésére, Hurghadán, Vendégeink igényeihez igazodva félpanziós vagy all-Inclusive, ellátást is biztosítunk a választható lehetőségek közül.
Szolgáltatás: Vendégeink által választott programjainkhoz igazodva, minden esetben biztosítjuk helyszíntől függően a szükséges belépőket, ezen felül magyar idegenvezető tolmácsolásával szeretnénk, a megtekintett helyszínek, épületek, múzeumok világát, történetét és üzenetét átadni, illetve megismertetni Kairóban.
Útgarancia: Az út létszámtól függetlenül indul, felár NÉLKÜL!
Idegenvezetés: Kairóban minden esetben magyar nyelven.

Program részletes leírása
1. nap
Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti járatával. A megérkezést követően minden kedves Vendégünk számára transzfert biztosítunk, majd a szobák elfoglalását követően a vacsora keretében megismerkedhetnek a helyi ételek sajátosan egzotikus ízvilágával.
2. nap
A reggeli elfogyasztását követően egész napos városnézésre invitálunk minden kedves érdeklődőt. Elsőként a Gízai Piramisok, Völgytemplom, illetve Egyiptom egyik talán legismertebb jelképe a Szfinx várják az ókor csodái iránt érdeklődő vendégeinket. Igény szerint különdíj ellenében lehetőség nyílik, az adott naptól függően valamelyik piramis, belülről történő megtekintésére is. A Papirusz Múzeumban megismerkedhetünk a papiruszkészítés évezredes hagyományokkal rendelkező mesterségével, majd a Parfüm Palotában betekintést nyerhetünk a már a fáraók idején is létező, titkos recept alapján előállított, parfümök és különleges illóolajok egyedülálló világába. Programunkat délután az Egyiptomi Múzeumba tett látogatással folytatjuk, ahol különdíj ellenében, megtekinthető a királyi múmiák terme is. Utolsó állomásként a Khan El Khalili bazárban lehetőség nyílik a hatalmas, főként helyi ajándéktárgyakból álló kínálat megtekintése mellett vásárlásra,illetve, hogy utasaink belekóstolhassanak egy hamisíthatatlan egyiptomi kávézó életébe, a bazár egyik hangulatos kávézójában mindenki vendégünk egy hideg hibiszkuszra vagy egy meleg török kávéra/teára. A nap befejezéseként este transzfer a repülőtérre és utazás Hurghadára. A szobák elfoglalását követően vacsora a szállodában.
3-7. nap
Reggeli után Vendégeinknek szabadprogram, vagy érdeklődés szerint választható fakultatív programok állnak rendelkezésre. Vacsora este a szállodában.
8. nap
Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Kairón keresztül Budapestre.

Kérjük ehhez az utazáshoz válasszon az alábbi hurghadai hotelek közül! 
Kairóban a választottal azonos kategóriájú hotelt biztosítunk!

http://www.insighttours.hu/egyiptomi-utjaink/egyiptomi-udulesek/siesta-i

 


A honlapon feltüntetett áraink EURO-ban értendők! A Forint árak az árfolyammozgás szerint csak tájékoztató jellegűek
E-mail cím:
Ajánlat kérése >>