KATJA Apartmanok - Bibione/Spiaggia

Tengertől való távolság: 70 m – homokos, ingyenes strandszervizzel.

Elhelyezkedés: A 39 apartmanból álló 5 szintes apartmanház pár lépésre a központtól található.

Szolgáltatások: Nyugágyakkal ellátott úszómedence gyermeksarokkal, parkolóval. Jó minőség.

Apartmanok: Minden apartman szép, modern bútorzatú, légkondicionálással / fűtéssel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, amerikai kávéfőzővel, zuhanykabinnal, Sat. TV-vel, széffel és erkéllyel, WiFi.

A3 fős: (kb. 20 m2) nappali konyhasarokkal, 1 kétszemélyes díványágy és 1 egyszemélyes díványágy. Fürdőszoba és nem tengerre néző erkély. - max. 3 fős

A3/M 3 fős: mint az A3 de az erkély tengerre néző. (a rálátás a tengerre az emelettől és az adott apartman erkélyének helyzetétől függ).

A4 fős: (kb. 29 m2): nappali konyhasarokkal és 1 egyszemélyes díványággyal, a másik 3 férőhely részben szeparált a nappalitól. Fürdőszoba és nem tengerre néző erkély. - max. 4 fős.

A4/M 4 fős: mint az A4 de az erkély tengerre néző. (A rálátás a tengerre az emelettől és az adott apartman erkélyének helyzetétől függ).

B5 fős: (kb. 39 m2) 1 hálószoba 3 férőhellyel, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal. Fürdőszoba, mosógép és erkély a nyugati oldalon. (Rálátás a tengerre oldalról, ennek mértéke az emelettől és az adott apartman erkélyének helyzetétől függ) - max. 5 fős.

Ellátás: nincs

Speciális kedvezmények (más kedvezménnyel nem vonhatóak össze és min.7 éj foglalása esetén érvényes)

7=6 éj az alábbi időpontokban: 06.02-16.
14=13 éj az alábbi időpontokban: 04.28-09.29.

Érkezés: szombat-szombat, min. 7 éj, kivéve 04.28-07.06. 09.08-29-ig minimum 5 éjszaka. Mindkét esetben (kevesebb, mint 7 éj esetén) 37 EUR extra végtakarítási költséget kell fizetni érkezéskor!


Az árak tartalmazzák:

  • Apartman bérleti díja
  • Rezsiköltség (gáz/víz/elektromos áram)
  • Végtakarítás: kivéve a konyhai rész, melynek kitakarítása az utas feladata. Kevesebb, mint 7 éjszaka foglalása esetén kötelező végtakarítási díj: 37 EUR
  • Strandszerviz május közepétől szeptember közepéig időjárástól függően (1 napernyő + 1 napágy + 1 napozószék). A 4. sortól érvényes a kiváltás pillanatában még rendelkezésre álló szabad férőhelyekből kijelölve.

Felárak/Kedvezmények:

  • Kaució: 150 EUR
  • Gyermekágy: 5 EUR/nap (előzetes lekérésre)
  • Kisállat: 5 EUR/nap (előzetes lekérésre)
  • Utasoknak vinni kell: ágyneműhuzat (vagy előzetes lekérésre 10 EUR/fő/csere), törülköző, konyharuha, tisztítószerek
  • Strandtörülköző: 4 EUR/fő/csere (előzetes lekérésre)
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb. 0,50 EUR/fő/éj.
Ajánlat kérése >>