Ajánlat kérése >>

CHELSEA FC

A Chelsea Football Club, röviden Chelsea FC egy profi angol labdarúgóklub, székhelye Nyugat-Londonban, Fulhamben található. 1905-ben alapították, jelenleg az FA Premier League-ben szerepel. Az egyetlen olyan angol labdarúgóklub, amely a legtöbb szezont töltötte az első osztályban. A klub hazai mérkőzéseit alapítása óta a Stamford Bridge-n játssza. A Chelsea első nagy sikerét 1955-ben érte el, amikor megnyerte a bajnokságot. A gárda összességében négyszeres angol bajnok, hétszeres FA-kupa, négyszeres Angol Ligakupa és szintén négyszeres FA Community Shield győztes. Európai szinten kétszeres KEK győztes, egyszeres Európa-liga, illetve az első londoni klub, amely megnyerte a Bajnokok Ligáját. A klub hagyományos mezszíne a kék felső és alsó, valamint a fehér sportszár. A klub címere az évek során sokszor megváltozott,a jelenlegiben egy pálcát tartó kék címeroroszlán látható. 2012-ben a Forbes magazin szerint a Chelsea a hetedik legértékesebb klub a világon. 2003 óta a klub az orosz milliárdos, Roman Abramovics tulajdonában van.

2016-2017 ÁRAK LEKÉRÉSRE

A CSOMAGOK TARTALMA (FT/FŐ):
CSOMAG 1: 1 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a hosszú oldali szektor felső gyűrűibe
CSOMAG EAST STAND (a CSOMAG 1 részvételi díján felüli felár): 1 belépőjegy EAST STAND MIDDLE TIER párnázott ülőhely, a félidőben 1 frissítő ital, meccs program, Captains Bar
CSOMAG CENTERNARY (a CSOMAG 1 részvételi díján felüli felár): 1 belépőjegy EAST STAND MIDDLE TIER párnázott ülőhely, a mérkőzés előtt 3 fogásos hideg-meleg étkezés, meccs program, Centenary Klub

FELÁRAK:
PLUSZ ÉJSZAKA: kétágyas szobában reggelis ellátással (Ft/fő/éj)
EGYÁGYAS FELÁR: egyágyas szobában reggelis ellátással (Ft/fő/éj)
JEGYKISZÁLLÍTÁSI DÍJ: 7.500 Ft/rendelés

A CSOMAG NEM TARTALMAZZA:

  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
  • Sztornó biztosítás: 1,5 %
  • Betegség, Baleset, Poggyászbiztosítás!
  • Egyéb extra szolgáltatások (transzferek, italok, étkezések, borravalók stb.)

FONTOS INFORMÁCIÓK:

  • A jegyek megrendelés után nem visszatéríthetőek és nem módosíthatóak.
  • A jegyeket a szálloda recepcióján lehet átvenni a mérkőzés napján.
  • A pontos ülésszámot előre garantálni nem tudjuk és előfordulhat, hogy nem egymás melletti üléseket tudunk biztosítani.
  • Nem vállalunk felelősséget jegyüzérek által forgalmazott jegyekért!
  • A foglaláskor kötelező megadni minden utasnak az alábbi adatokat: név, lakcím, születési dátum, igazolvány szám és az igazolvány másolata (személyigazolvány vagy útlevél).
  • A változtatás jogát a szervezők fenntartják!

A honlapon feltüntetett áraink EURO-ban értendők! A Forint árak az árfolyammozgás szerint csak tájékoztató jellegűek
E-mail cím:
Ajánlat kérése >>