Ajánlat kérése >>

FC BARCELONA

Az FC Barcelona Spanyolország Katalónia tartományának világhírű labdarúgócsapata. A klub a spanyol labdarúgó-bajnokság kezdetétől megszakítás nélkül részt vesz az első osztály bajnoki küzdelmeiben. Az egyesületet 1899. november 29-én alapította a svájci Hans Gamper. Az FC Barcelona előbb a katalán regionális bajnokságban és a spanyol labdarúgókupában, később pedig az 1928-ban megalakított egységes spanyol labdarúgó-bajnokságban és a nemzetközi kupákban vált a spanyol, valamint a nemzetközi labdarúgás egyik legmeghatározóbb egyesületévé. A klub jelentősebb eredményeit tekintve a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályát 21, a spanyol labdarúgókupát 25, az UEFA-bajnokok ligáját és elődjét négy, az UEFA-kupa elődjét három, a kupagyőztesek Európa-kupáját négy, az UEFA-szuperkupát pedig négy alkalommal nyerte meg a csapat. Ezenkívül számos kisebb spanyol és katalán trófeát tudhat magáénak a klub. Az FC Barcelona egyben a katalán nemzeti öntudatot is jelképezi, mivel a múltban (különösen Francisco Franco uralmának idején) a katalán öntudat bármely egyéb megnyilvánulását büntették. Egyrészt erre vezethető vissza a klub nagymértékű rivalizálása a Real Madriddal szemben, amely annak idején a Franco-rendszer támogatását élvezte. A csapat eddig olyan világhírű külföldi játékosokat tudhatott a soraiban, mint többek között Kubala László, Kocsis Sándor, Czibor Zoltán, Johan Cruyff, Diego Maradona, Gary Lineker, Romário, Rivaldo, Luís Figo, Ronaldo, Ronaldinho, Lionel Messi, Thierry Henry vagy Zlatan Ibrahimović. A klub hazai játékosai közül pedig számos labdarúgó volt meghatározó tagja a spanyol labdarúgó-válogatottnak.

2016-2017 ÁRAK LEKÉRÉSRE

A CSOMAGOK TARTALMA (FT/FŐ):
CSOMAG 1 PREMIUM: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a hosszú oldali szektorokba (1./2. gyűrű középen – 0-300-as ülések és a 16-os között)
CSOMAG 1 SUPERIOR: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a hosszú oldali szektorokba (1./2. gyűrű – 0-300-as ülések)
CSOMAG 1: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a hosszú oldali szektorokba (3. gyűrű 400-as ülések)
CSOMAG 2: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a rövid oldali szektorokba (1./2. gyűrű – 0-300-as ülések)
CSOMAG 3: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a rövid oldali szektorokba (magasabb gyűrű – 400-500-as ülések)

FELÁRAK:
PLUSZ ÉJSZAKA: kétágyas szobában reggelis ellátással (Ft/fő/éj)
EGYÁGYAS FELÁR: egyágyas szobában reggelis ellátással (Ft/fő/éj)
JEGYKISZÁLLÍTÁSI DÍJ: 8.000 Ft/rendelés

A CSOMAG NEM TARTALMAZZA:

 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
 • Sztornó biztosítás: 1,5 %
 • Betegség, Baleset, Poggyászbiztosítás!
 • Egyéb extra szolgáltatások (transzferek, italok, étkezések, borravalók stb.)

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 • A jegyek megrendelés után nem visszatéríthetőek és nem módosíthatóak.
 • A jegyeket a szálloda recepcióján lehet átvenni a mérkőzés napján.
 • A pontos ülésszámot előre garantálni nem tudjuk és előfordulhat, hogy nem egymás melletti üléseket tudunk biztosítani.
 • Nem vállalunk felelősséget jegyüzérek által forgalmazott jegyekért!
 • A foglaláskor kötelező megadni minden utasnak az alábbi adatokat: név, lakcím, születési dátum, igazolvány szám és az igazolvány másolata (személyigazolvány vagy útlevél).
 • A változtatás jogát a szervezők fenntartják!
 • A papír alapú jegyek helyett az utasok kártyát (vouchert) kapnak, melyet a helyszínen kell beváltani, a voucher (kártya) elvesztése 500 EUR büntetés megfizetését vonja maga után.

A honlapon feltüntetett áraink EURO-ban értendők! A Forint árak az árfolyammozgás szerint csak tájékoztató jellegűek
E-mail cím:
Ajánlat kérése >>