Ajánlat kérése >>

REAL MADRID CF

A Real Madrid Club de Fútbol, rövidítve Real Madrid CF (a sajtóban legtöbbször egyszerűen Real Madrid) spanyol labdarúgóklub. 1902-es megalapítása óta a spanyol élvonal tagja, még sosem esett ki. 32 bajnoki címével és 17 kupagyőzelmével a legeredményesebb spanyol csapat, emellett 9 alkalommal nyerték meg a Bajnokok Ligáját (BEK-et is beleszámítva), ami szintén rekord. A csapat kétszer az UEFA-kupát is elhódította, így az összes európai kupagyőzelmek tekintetében is az első helyen áll (9 BL, 2 UEFA-kupa). Hazai mérkőzéseit a 80 354 néző befogadására alkalmas Santiago Bernabéu stadionban játssza. Eredeti mezszíne tiszta fehér, és 1947 óta otthoni mérkőzéseit mindig fehér szerelésben játssza. A Real Madrid több spanyol labdarúgócsapattal rivalizál évtizedek óta, ezek például a szintén madridi Atlético vagy az FC Barcelona. Az Atlético elleni mérkőzéseket El Derbi madrileñónak, a Barcelona elleni találkozókat pedig El Clásicónak nevezik Spanyolországban. Ezeket a szokottnál is nagyobb érdeklődés kíséri. Előbbi csapattal osztálykülönbségekre, míg utóbbival politikai ellentétre vezethető vissza a rivalizálás. A Harvard Egyetem 2007-ben végzett kutatása szerint a Real a világ második legnagyobb és legdrágább, valamint a második legnagyobb bevétellel gazdálkodó klubja, költségvetése mintegy 350 millió euró, a klub összértéke pedig közel egymilliárd euró. 2000. december 23-án a FIFA a 20. század legjobb csapata címet adományozta a királyi gárdának. A Real Madrid alapító tagja volt a FIFA-nak és az azóta már megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában. A Real a G-14 helyébe lépett Európai Klubszövetségben is alapító tag.

2016-2017 ÁRAK LEKÉRÉSRE

A CSOMAGOK TARTALMA (FT/FŐ):
CSOMAG 1 PLUS: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a hosszú oldali szektorokba (legjobb helyek a lehetőség szerint – középső ülések)
CSOMAG 1: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a hosszú oldali szektorokba (Grada Baja és Grada Alta / 1. és 2. gyűrű)
CSOMAG 2: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a hosszú oldali szektorokba (3./4. gyűrű) vagy rövid oldali szektorokba (Terasz/Tribün/1./2. gyűrű)
CSOMAG 3: 2 éjszaka szállás kétágyas szobában reggelis ellátással + 1 belépőjegy a rövid oldali szektorokba (3./4. gyűrű)

FELÁRAK:
PLUSZ ÉJSZAKA: kétágyas szobában reggelis ellátással (Ft/fő/éj)
EGYÁGYAS FELÁR: egyágyas szobában reggelis ellátással (Ft/fő/éj)
JEGYKISZÁLLÍTÁSI DÍJ: 8.000 Ft/rendelés

A CSOMAG NEM TARTALMAZZA:

 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!
 • Sztornó biztosítás: 1,5 %
 • Betegség, Baleset, Poggyászbiztosítás!
 • Egyéb extra szolgáltatások (transzferek, italok, étkezések, borravalók stb.)

FONTOS INFORMÁCIÓK:

 • A jegyek megrendelés után nem visszatéríthetőek és nem módosíthatóak.
 • A jegyeket a szálloda recepcióján lehet átvenni a mérkőzés napján.
 • A pontos ülésszámot előre garantálni nem tudjuk és előfordulhat, hogy nem egymás melletti üléseket tudunk biztosítani.
 • Nem vállalunk felelősséget jegyüzérek által forgalmazott jegyekért!
 • A foglaláskor kötelező megadni minden utasnak az alábbi adatokat: név, lakcím, születési dátum, igazolvány szám és az igazolvány másolata (személyigazolvány vagy útlevél).
 • A változtatás jogát a szervezők fenntartják!
 • A papír alapú jegyek helyett az utasok kártyát (vouchert) kapnak, melyet a helyszínen kell beváltani, a voucher (kártya) elvesztése 500 EUR büntetés megfizetését vonja maga után.

A honlapon feltüntetett áraink EURO-ban értendők! A Forint árak az árfolyammozgás szerint csak tájékoztató jellegűek
E-mail cím:
Ajánlat kérése >>